Blíženci

Práce

Budete hodně v zaměstnání, ale může vás to bavit. Nemálo z vás se vydá za mírným dobrodružstvím. Pokud pracujete pro nadnárodní firmu, můžete si najednou vydělávat víc, než jste čekali, taky se dost poučit a vlastně dovzdělat v kurzech. Pozitivní Slunce a Neptun to jasně říkají. Pokud jste mediální pracovníci nebo odborníci v prodeji, logistice a v dopravě, o to je to lepší. Naučíte se lépe podporovat tým a vidět vztahy. Větší množství tento rok získaných poradců,by vám mělo vydržet i nadále.

Vztahy

Na začátku roku se asi budete chtít více prezentovat v okolí svých nejbližších. Proto si najdete někoho milého, nebo ve stávajícím partnerství objevte svou dominanci. Potřebujete i rozumného přítele, nejen sexuálního partnera. Mužům budou jejich ženy více oporami. Hodně si užijete jejich citlivosti, i když to navenek nedáte znát. U některých se více rozvinou vztahy ke starším lidem, proto nebudete váhat chovat se solidněji. Únor je měsíc, kdy byste se měli hodně pobavit a zabývat vztahy, v září bude hodně sexu.

Peníze

Některým z vás se nečekaně zvýší platy, především pokud se dokážete pohybovat mezi lidmi a kolegy a jít za svými cíli. Protože platy u cizích firem a díky marketingu jsou vyšší, můžete si dovolit více pořizovat i hypotéky. V březnu a září nenakupujte cokoliv vás napadne, jinak si přikupujte nábytek, budete ho více potřebovat. Auto na leasing a je taky na vašem zvážení, ale v říjnu do toho zkuste i díky firmě jít. Stabilní trendy v ekonomice vám vyhovují a přizpůsobujete se jim lépe, než by čekalo i vaše okolí.

Zdraví

Organismus bude závislý na tom, jak dlouho budete chtít pracovat. Máte sklon kvůli postavení přehánět, proto by se to mohlo ukázat v problémech s kostmi. V dubnu pozor na možný problém s vymknutou nohou, dobře si kontrolujte své boty. Saturn i Neptun vám ve vylepšování tělesné stavby přejí, proto posilujte a provádějte aerobik. Vyhýbejte se více syntetickým jídlům a jezte zdravější biopotraviny. V listopadu hrozí duševní pnutí a větší problémy s nervy, proto byste se měli snažit omezovat cestování.