Kozoroh

Práce

Vaše pracovní schopnosti jsou skvělé. Ale připadá vám, že je musíte neustále procvičovat na kurzech. V kancelářských profesích a v učitelství vám to jde skvěle. Podle Merkuru, Saturnu i Marsu se zdá, že budete velmi úspěšní a dokonce se naučíte lépe vyjadřovat a prezentovat vlastní schopnosti. Proto se především na jaře snažte víc dokazovat druhým, do jaké míry jste silní. Na podzim už pro sebe budete nacházet i lepší pracovní postavení.

Vztahy

Začátek tohoto roku naznačuje, že situaci hodně využijete a hlavní vaší snahou je upevnit si vztahy s nejbližšími. Venuše vypovídá, že už leden může být zajímavý. Jinak jste skromní a vaše laskavost se přenáší i na partnera. Především květen a červen bude více otevřený lásce a pochopení v partnerství. Pokud chcete rozvinout zajímavý vztah, vydejte se v květnu nebo prosinci na hory. Potkáte zajímavou osobu, která se vám bude chtít věnovat celkově. Víc si vás oblíbí vaši sousedé, proto je častěji navštěvujte.

Peníze

Víte, že musíte poctivě pracovat, i když vám zisky plynou z obchodu. Cizina vám dodává hodně finanční jistoty. Jako jedni z mála budete mít v lednu a únoru peníze, abyste nakupovali věci domů i do firmy s výhodnou slevou. Budete v tom úspěšní. V květnu se vydejte na chvíli za hranice, dosáhnete zisků při nákupu i prodeji. Víc vyděláte taky na schopnosti přesvědčovat druhé, jako pojišťovací agenti nemáte větší konkurenci. Účty tak půjdou do plusových čísel, ale nevydávejte příliš za potřeby partnera.

Zdraví

Máte s ním menší problémy, protože pracujete pravidelně a účelně odpočíváte. Díky Marsu a Jupiteru máte více vitality a síly, kterou můžete potvrzovat strečinkovými cvičeními a pobytem v posilovně. Zeleninu jako česnek nebo cibuli a přírodní látky užívejte pro posílení organizmu taky. Podle všeho se v květnu můžete cítit hodně šťasně, proto často choďte na výlety. Na začátku léta nepřehánějte činnost, jak naznačuje Luna, ale naučte se jógická dýchací cvičení. Pobyty na skalách vám dají dobrou náladu.