Štír

Práce

Nezdá se, že byste ve své práci měli vyniknout, spíš se budete muset naučit lépe jednat s klienty. Pokud pracujete v kontaktních povoláních, jako je prodej, restauratérství a marketing, musíte si dát pozor na nepříjemné chování a nálady. Může vás to stát i kvalitní místo. Především na konci května to bude složité. Štěstí naopak budete mít celý rok díky znalostem jazyků, jak říká Jupiter. Hodně získáte, pokud jich umíte víc. Nebojte se sami prezentovat především v červenci a listopadu. Díky tomu zažijete úspěch i pobavení.

Vztahy

Na začátku roku budete duševně závislí na partnerovi, snad i proto navštěvuje své přátele. Na jaře budete přitažliví pro vlastní nadřízené, především pro ty starší, kteří o vás mají i sexuální představy. Dejte si proto pozor na vyzývavost, když nic nechcete provádět. V červenci si můžete vybírat milence nebo partnery podle vašeho gusta, ale díky Venuši budete raději, když se z pasivity probere váš stálý a milovaný partner. Před Vánoci můžete zažít uragán vášní, které vás dokážou hluboce uspokojit hlavně doma.

Peníze

Tento rok budou mít rychlý průběh. Proto si dejte pozor, jak s nimi nakládáte a získáváte je pro sebe. Umíte si najít dobré partnery do podnikání, i vaši sourozenci vám pomůžou. Hrozí ale drobné krádeže. Peněženku mějte dobře uschovanou. Nebojte se o penězích jednat s odborníky, především v bankách a díky poradcům, protože vám to hodně dá. Naučíte se lépe spravovat vaše zisky. Především na podzim si peníze dokážete lépe užívat, ale Saturn je zaměřen proti rozhazování. Nakupujte s jasným rozmyslem.

Zdraví

Na začátku roku asi budete trpět nechutenstvím, takže můžete držet fungující diety. Ale bez síly z vydatné stravy dlouho nevydržíte. Chronické problémy se zažíváním a vylučováním musíte však řešit brzy, už březen vám přinese jisté zlepšení. Jen výjimky budou potřebovat operaci. Můžete se taky jednoduše zranit při nakládání s předměty při různých stěhováních. Hlavně v říjnu budete svěžejší lidé. Choďte pravidelně plavat nebo do sauny. Problémy s plicními katary řešte nejraději bylinnými preparáty.