Střelec

Práce

Podle postavení hvězd se zdá, že se práce pro vás konečně stane víc výdělečnou. Vsaďte na své přátelské vazby a přející kolegy. O hodně si polepšíte především díky vlastním schopnostem naučit se být stabilnější. Pokud máte tvořivé zaměstnání, nebo jste řemeslníci, půjde vám to jednoduše od ruky. Jestli pracujete v obchodě nebo zábavním podniku, hodně vyděláte. Luxusní zboží se bude taky prodávat dobře. Firmy a obchody zakládejte především v druhé půli srpna a na začátku prosince.

Vztahy

Tento rok byste měli najít hodně přátel, především žen. Díky postavení Jupiteru to vypadá, že budete mít štěstí ve vztazích s klienty i na dálku. Zažijete hodně hmotného potěšení. V únoru to vypadá na různé partnerské neshody. Musíte proto slevit ve svých erotických očekáváních ohledně partnera. V červnu můžete všechny zanedbávat, proto se dočkáte opravdu zvláštních reakcí blízkých. Měsíce srpen a září by ale měly být plné lásky, tolerance a návratů lidí, kteří se nešťastně rozešli. Budete zářit jako slunce.

Peníze

Máte štěstí v podnikatelské oblasti, ale začnete vydělávat i jako manažeři a organizátoři aktivit. Více peněz byste mohli získat díky vašim přátelským stykům ve společnosti, ale především díky kreativitě a nápadům. Nebojte se s důvěrou investovat do komodit. Máte předpoklady, aby se vše dobře rozvíjelo. Moc nenakupujte zboží v červnu a listopadu, jinak buďte velkorysejší v ohledech skladování zboží. Máte potřebu nějak odškodnit svou rodinu, společná dovolená v srpnu se proto vyplatí. Nešetřete na ní.

Zdraví

Především únor bude dělat problém vašemu krevnímu tlaku, možná i oblasti krčních svalů. Nebojte se vydávat na dlouhé túry na běžkách nebo pravidelně cvičit kosti při aerobiku. V červnu bude dobré, abyste se o víkendech vydávali na pravidelné výlety se svými známými, pokud je to možné. V listopadu pozor na zranění horní části těla, buďte opatrní při práci i sportu. Díky Jupiteru to ale vypadá, že se tento rok dokážete vyhnout větším problémům. Máte více štěstí, ale taky tendenci častěji odpočívat.