Váhy

 

Práce

Potřebujete lépe kvalifikovanou práci, než zastáváte. Protože jste inteligentní, zapište se do všech nudných kurzů, které vám nabídnou vaši nadřízení. Budete mít problém používat dokumenty a především v březnu vám Merkur i Jupiter ukážou problém s administrativou. V květnu a červnu se budou mít dobře obchodníci, prodejci a kreativní lidé. Stejně tak ale zažijou štěstí studenti, kteří skvěle zvládnou zkoušky. Pokud pracujete pro velké firmy, musíte umět najít pravidelnost. V říjnu a listopadu si budete užívat víc odpočinku.

Vztahy

V únoru se ukáže, že láska kvete za každého počasí, i když by měla být provozována hlavně doma. Především ženy pro tento rok budou obzvlášť citlivé a vnímavé. Vyhýbejte se příliš fyzicky silným osobám, může jít o násilníky. Až v říjnu si lásku a sex užijete plnými doušky, proto se připravte na citlivé kolegy. Pluto i Venuše vám přinesou disponovaného partnera, který by měl být vnímavý. Nebo se toto všechno projeví u vašeho stávajícího partnera, kterého si lépe hýčkejte. Rafinovanost potěší nejen vás.

Peníze

Vaše příjmy nejsou vždy příliš pravidelné. Proto byste se měli především v březnu zamyslet, jestli neprovádět jiné povolání než to, které máte. V srpnu vám s kariérou víc pomůžou vaši kamarádi. Důležitý pro vás může být především podzim, kdy vyděláte díky dobrým vztahům s klienty, které znáte dlouho. Musíte být ale vydatně pracovití, jak říká Merkur i Saturn. Hlavně se nespoléhejte na štěstí, jak se zmiňuje vazba Jupiteru. Pro výdělek se nesnažte věnovat hrám a spekulacím. Raději se zajímejte o rady svých rodičů.

Zdraví

Ze začátku roku musíte ihned začít pravidelně cvičit. Stačí ale míčové hry v tělocvičnách nebo pořízení si rotopedu do bytu. Nesmíte prostě zahálet, jak říká Merkur i Jupiter. V dubnu budete mít problémy s koleny, proto je často masírujte. Potřebujete častý pobyt v přírodě, hlavně v červnu, jinak se může zhoršit stav vaší dýchací soustavy, což poznají alergici. Na konci srpna si můžete stěžovat na problémy s kůží. Pro tento rok pijte mnohem méně alkoholu, určitě by se vše brzy odrazilo na duševním stavu a depresích.