Vodnář

Práce

Více štěstí zažijete, když se budete snažit o povolání, která jsou spojená s kontaktem s lidmi. Jako recepční velkých firem, lidé v komunikaci nebo P. R. agenturách se můžete uplanit lépe. Výuka jazyků může mít rychlý průběh a vy pochopíte, že vám chyběla jen stálá konverzace. Merkur i Venuše se na všechno dívají pozitivně. Zaměstnání spojené se zdravotnictvím a marketingem vám přinese hodně nových zážitků. Stres už zvládáte dobře, nepracujte ale tam, kde vám nevěří a podvádí vás, potřebujete důvěru a přátelství.

Vztahy

Především ve vašich citech budete mít tento rok nejistotu, která je způsobená vaši pasivitou a závislostí na druhých. Díky vlivu planety Neptun sice můžete potkávat zajímavé osoby s dobrým postavením, Luna přeje seznamování, ale cítíte se jakoby oslabení. Přesto měsíc červen by mohl být plný sexu a radovánek, Venuše to postavením jasně ukazuje. V říjnu budete pro partnera hodně důležití, užijete si jeho nekončícího zájmu. Díky vlastní přátelskosti získáte hodně zajímavé kontakty, možná i v lékařském prostředí.

Peníze

Neptun se pozitivně tváří na přátelské vazby a schopnost dělat společníky ve firmách. Patříte sice k pracovitým lidem, ale potřebujete větší odměnu, už kvůli spokojenosti doma. Snažte se všechno zdůraznit a vymluvit si to, ale musí vám pomáhat kolegové. Vůbec vaše schopnost získávat z obchodu a reklamy se zvětší, přesto jste závislí na druhých. Nebojte se hodně vydělávat v červnu a září, protože tím nemálo získáte, když se ostatní baví. V prosinci si už můžete koupit i luxusní zboží. Dárků bude tento rok dost.

Zdraví

Máte s ním menší problémy, protože pracujete pravidelně a účelně odpočíváte. Díky Marsu a Jupiteru máte více vitality a síly, kterou můžete potvrzovat strečinkovými cvičeními a pobytem v posilovně. Zeleninu jako česnek nebo cibuli a přírodní látky užívejte pro posílení organizmu taky. Podle všeho se v květnu můžete cítit hodně šťasně, proto často choďte na výlety. Na začátku léta nepřehánějte činnost, jak naznačuje Luna, ale naučte se jógická dýchací cvičení. Pobyty na skalách vám dají dobrou náladu.