Beran

Obecně

Komplikace přijdou v únoru, kdy to ve zdraví nepůjde hladce, jak byste si přáli. Přátelé a sourozenci vám však pomáhají dokončit činnost do úspěšného konce. Hlavně březen a především měsíc duben využijete k zbourání zažitých zvyků a nahrazení modernějšími a nezávislejšími názory, jak velí Uran. Jen pozor na druhou půlku května, kdy nebudete mít jasný úsudek a mohli byste se nechat zlákat falešnými lidmi. Na počátku dovolené se budete rádi pohybovat v neznámých oblastech. V červenci neprosazujte svoji touhu po zisku, vaší optimistickou náladou si tak získáte srdce vyvolených. Srpen bude jen přát rodinným aktivitám, včetně partnerských a milostných. Jestli držíte dietu, pak vám v druhé polovině září snižování váhy nepůjde. Práce vám pak přinese nedorozumění, ve kterých budete mít chuť vložit se do konfliktů s kolegy, nebudete ochotní uznat názory druhých. Snažte se zaměřit na diplomacii, abyste zbytečně nepřišli o přátele. Listopad i prosinec zůstanou pozitivní.

Láska

Tento rok budete jakoby fungovat pomaleji, lásku to zasáhne taky, prožijete ho rozporuplně. Chcete na lidi působit jako výjimečné typy, ale nedokážete být citliví vůči blízkým. Budete přehlížet jejich lidské potřeby. Hodně partnerů můžete potkat na cestách. Během března budete díky vlivu Marsu vášniví, ale spokojíte se s úbytkem sexu. Uran touží po změnách a blízkosti s partnerů, se kterými si máte co říct, takových není nikdy dost. V lásce se vám bude dařit v dubnu a na přechodu srpna a září, i před Vánoci.

Zdraví

Chronické problémy se zuby musíte řešit už v lednu, ale díky vlivu Marse a Venuše se situace brzy vylepší. Celý rok bude taky hodně o vyhýbání se virovým onemocněním. Kromě hlavy si kontrolujte, jestli jíte vlákninu, to bude důležité. Na začátku léta Jupiter varuje před rychlou jízdou autem, budete mít sklon k mikrospánku. Kdybyste si pro ozdravný pobyt na horách nebo u moře zvolili září, bylo by to ideální. Především v listopadu a prosinci můžete být oslabení v oblasti svalů na nohou.

Práce

Podle všeho to vypadá, že hlavně pracovníci průmyslových odvětví budou mít problém s nepravidelností výplat. Situace nebude jistá. Mars a Neptun ale říkají, že když se aspoň na čas vydáte do zahraničí, nebo dál od domova, bude výsledek jistější. Hlavně doprava, převoz produktů, zdravotnického materiálu či obchod v oblasti IT, technologií vám vynese více peněz. Především květen a červen je určen aktivním pracovníkům marketingu. Na konci roku buďte v práci stereotypní.

Peníze

Podle Saturnu to vypadá, že se sice musíte osobně omezovat, ale v červnu a červenci budete mít výdělky jistější a vyšší, hlavně ve zdravotnictví. Jejich stav na vašem účtě se bude stejně tak odvozovat od vaší pracovitosti, jako ctižádostivosti. Pokud máte akcie v zemědělských podnicích, zhodnotí se dobře. Měli byste uvažovat o nákupu rekreačního objektu, ne ale přes prostředníky. Ke konci roku se dostanete do závislosti, proto si dejte pozor, co a jak vlastně děláte.