Blíženci

Obecně

V lednu se nedá naznačit nic výrazně špatného, v práci i vztazích jste úspěšní. Avšak březen byste neměli podcenit, věnujte dostatek pozornosti svým povinnostem. Jen tak se vyhnete sporům a náhlým změnám v zaměstnání, s nejistým výsledkem. Obzvláště, pokud se vyhnete tomu, abyste jednali nerozumně, jste přeci inteligentní. V červnu budou konstelace přát novým a vášnivým láskám. Když hledáte partnera, nezůstávejte jen doma u internetu. Energie přející rodinným vazbám budou působit i v červenci, jehož počátek přinese možnost stabilizovat vaše osobní partnerské svazky. Zbystřete pozornost, neboť na přelomu srpna a září vám iluze a depresivní představy zastíní praktické problémy. V říjnu si však budete nejen užívat, ale je čas na meditace a plánování nadějeplných zítřků. A právě tyto plány můžete zrealizovat příští rok. Další období bude vášnivé a přát milencům. V první polovině prosince budete muset vydržet odcizení v lásce, naštěstí pouze krátkodobé.

Láska

Hlavně ženy budou pro tento rok velmi citlivé a vnímavé. Pluto i Venuše vám přinesou hodně erotického partnera, který by měl být vnímavý, nebo se toto všechno projeví u vašeho stávajícího druha. V únoru se ukáže, že láska kvete za každého počasí. Především cizinci a cizinky se vám líbí. Později se vyhýbejte fyzicky příliš silným osobám, může jít o násilníky. V listopadu si lásku a sex užijete plnými doušky, proto se na všechno připravte. Sexuální rafinovanost vás potěší.

Zdraví

Nesmíte zahálet, jak naznačuje Uran i Jupiter. Tento rok určitě pijte málo alkoholu, taky by se vše brzy odrazilo i na stavu kůže! Začátkem roku musíte začít ihned cvičit, stačí provozovat míčové hry v tělocvičnách, nebo si pořídit rotoped. V dubnu budete mít problémy s rukama, proto si je často masírujte. Potřebujete častý pobyt v přírodě a u moře, hlavně v červenci, jinak se může zhoršit stav vaší dýchací soustavy. Na konci srpna si budete stěžovat na pohybové problémy.

Práce

Budete mít problém používat cizí jazyky, hlavně v březnu a září vám Merkur i Jupiter ukážou váš problém. Protože jste inteligentní, zapište se do všech kurzů, které vám nabídnou vaši nadřízení. Potřebujete kvalifikovanější práci. V červnu a červenci se budou mít dobře obchodníci, prodejci a duševně pracující lidé, stejně tak ale štěstí zažijí studenti, zvládnete skvěle zkoušky. Pokud pracujete pro průmyslové firmy, tolik úspěšné to být nemůže. V říjnu a prosinci si budete užívat odpočinku.

Peníze

Musíte být pracovití, jak říká Merkur i Venuše, hlavně se nespoléhejte na náhodné štěstí, jak se zmiňuje vazba Jupiteru. Vaše příjmy nejsou příliš pravidelné, proto byste se měli především v březnu zamyslet, jestli nedělat jiné povolání, než máte. V květnu vám s tím víc pomůžou vaši kamarádi. Důležitý pro vás může být především podzim, kdy vyděláte díky dobrým vztahům s lidmi, které dlouho znáte. Pro zisk nejezděte do zahraničí, nespoléhejte ani na partnerovy styky.