Ryby (21.02. - 20.03.)

Astrologický horoskop:

Obecně

Jupiter vám v tomto roce vyloženě přeje, svým postavením ve znamení Ryb rozšíří vaše možnosti v osobním i profesionálním životě. V lednu a únoru byste měli být na pozoru, abyste se kvůli touze po neomezování v rámci financí nedostali do problémů s domovem, kvůli čemuž se snažíte konat nečekané právní kroky. Ještě štěstí, že vám bude pomáhat planeta Uran, co podpoří pozitivní změny. Do života vám přijdou noví lidé a taky touha po radostech života. Duben může jen přát vztahům, jste-li zadaní, užívejte si společných chvilek doma, i v cizině. Červenec vám dodá dostatek nápadů a schopnosti argumentovat v diskusích a jednáních s klienty. Neměli byste prosazovat změny v IT zařízení u firem. V srpnu ještě budete úspěšní i ve sportu, ale září znovu přinese do oblasti vašeho zdraví nejistotu. Nastal čas, abyste se naučili dbát na konvence ve vztahu k lékařům a dětem. Právě k tomu vás vyzývá partnerův vliv. Pokud výzvy uposlechnete, pak listopad a prosinec prožijete jen v dobré náladě.

Láska

Pro tento rok budete chtít prosazovat vlastní osobu, ale Neptun vám dá příležitost zvýšit i milostnou rafinovanost. Musíte si vylepšit především vztahy doma, i když často budete chtít jezdit na výlety a navštěvovat příjemné lidi podle libosti. Květen nebo červenec může být dobrým měsícem pro nalézání nového vztahu, nemusí ale trvat dlouho. Venuše radí, abyste kvůli vlastním rozmarům na podzim nerozbíjeli své příznivé vztahy, které doposud máte s blízkými. 

Zdraví

Častější rýmy a katary musíte hlídat, jezte více ovoce a příjímejte vitamín C. V březnu se o sebe starejte hodně. Vaše situace je zvláštní, dávejte si dobrý pozor na stav vašich kostí na nohách. V červenci plavte, ale pokud možno v řece nebo moři, v bazénu spíš získáte bacily. Na podzim budete oslabení a vystresovaní, proto vám lépe pomůže dieta, než čekáte. Zajímejte se více o power-jógu a třeba cvičení Pilates, potřebujete zharmonizovat vlastní duši i tělo a mít dost energie. 

Práce

Realizace vaší osoby je skrze Jupitera pro tento rok enormní. Mnoho z vás si vyzkouší práci v zahraničí, jiní budou úspěšně stoupat na společenském žebříčku, často na úkor mezilidských vztahů. Nebraňte se zkušenostem, pokud umíte dobře cizí jazyky, vydejte se na cesty v březnu nebo červenci. Zdravotní sestry a lékaři jistě vyniknou, stejně jako inženýři a umělci. Celkově budete úspěšní ve službách a kosmetice, klientela bude solventnější a bude s ní lepší jednání než minulý rok.

Peníze

Objevte předpoklady pro získání a udržení výnosných postů, potom umíte být i pohostinní a štědří lidé. Vaše nápady ve službách, nebo reklamní oblasti budou úspěšné, váš příjem si vyžádá problém v rodinných vztazích. Budete potřebovat dost času, ale zdá se, že si peníze vypracujete, partner vás v květnu dobře pochopí. Měli byste objevovat nové možnosti investic, především ve farmacii nebo správě salónů krásy a řemeslných dílen. V listopadu můžete utrácet.

Ryby (21.02. - 20.03.)

Tarotový - karetní horoskop:

Prosinec bude pro vás klidným měsícem, jen s menším zádrhelem – spory mezi přáteli.

Kluk meče - 1.karta, vyjadřuje minulost

Součástí vaší minulosti je tmavovlasý mládenec a tmavovlasýma pronikavýma očima. Je pohotový, inteligentní, výřečný, ostrý, s touhou po vědění a schopností obracet situaci ve svůj prospěch. Takový člověk může fungovat jako zprostředkovatel kontaktů, formací a fám. S tímto člověkem se setkáte.

Desítka mince - 2.karta, vyjadřuje přítomnost

Klíčovým slovem je bohatství. Bohatství, úspěch a uznání. Bezproblémový rodinný život a dobré mezigenerační vztahy. Dědictví. Blížící se svatba nebo pokračování rodinné tradice.

Trojka hole - 3.karta, upozorňuje na skryté vlivy

Tato karta je kartou štěstí. Úspěch na sebe již nenechá dlouho čekat a vaše starosti brzy pominou. Buďte trpěliví.

Kluk holí - 4.karta, vyjadřuje překážky

Ve vašem okolí je mladý člověk, který může být jak světlovlasý, tak tmavovlasý. Je to přizpůsobivá, těžce (tvrdě) pracující a nadšená osobnost impulzivní povahy. Předává zprávy nebo je na cestách. Může být hyperaktivní, mít malou výdrž a rychle se začít nudit.

Smrt - 5.karta, vyjadřuje postoj lidí ve vašem okolí

Předznamenává obrat, bolestivou změnu, objasnění, které otevře cestu k novému, krutý osud neohlížející se na osobní city. Ve velmi ojedinělých případech ohlašuje karta fyzickou smrt ( zde to ovšem neplatí, píšu to sem jen pro zajímavost ). Obvykle zastupuje dalekosáhlé proměny v životě, transformace. Budete se měnit nejen vy, ale i vaši přátelé. Dávejte pozor jak !

Rytíř mince - 6.karta, vyjadřuje co byste měli udělat

Buďte konvenční, prakticky nadaní, spolehliví, vytrvalí, ti co nic nenechají náhodě. Rádi přebírejte zodpovědnost a nebojte se těžké práce.

Císařovna - 7.karta, výsledek

Budete žít v hojnosti, bohatství, v rodinném blahobytu s jistotou a záštitou. Máte solidní základnu pro budoucnost.