Střelec

Obecně

Celý rok není příliš vhodný k podpisům pracovních, i obchodních smluv. Během roku taky nemůžete být vždy plni síly a smyslu pro povinnost, přesnost a rozumnost nebude vaší předností. V březnu ale druzí ukážou přívětivou stránku, jen byste neměli podlehnout náhlým sexuálním pokušením. Koncem března a dubna ale luxusním vášním a erotickým láskám planety přejí. Následné manažerské úspěchy vám vycházejí, pokud znáte cizí jazyky a umíte se pohybovat ve společnosti. Avšak první polovina června může přinést spory v zaměstnání ohledně zisků. Zkuste se v této době vyhnout extrémním sportům, rychlé jízdě autem a hlavně na motorce. Skrze léto máte šanci mít úspěchy v kontaktech s přáteli. Budete toužit užívat si radostí života, mezi které rozhodně patří erotické zážitky. V září znovu pozor na zbrklost a nedostatek trpělivosti s partnerem, v domácnosti si hlídejte mylná rozhodnutí ohledně vody a nákupů surovin. Pozdní podzim se nejspíš ponese v příjemné atmosféře, když najdete čas na rodinu a děti, i v cizině.

Láska

Venuše říká, že v březnu, dubnu, ale i podzimním listopadu přijde dobrá příležitost, cizince se snažte získávat hlavně v období srpnových dovolených. Zažijete radost a vtipné situace, možná i rychlý sex s náhodnými partnery. V lásce budete mít docela štěstí, pánové budou častěji dobývat citlivé ženy ze svého sousedství. V tomto roce byste tak mohli být sebevědomí a přátelštější vůči rodině. Mars naznačuje, že najdete někoho, kdo vás bude víc podporovat.

Zdraví

Nepijte příliš alkohol, po celý rok máte citlivější játra. Je nutné, abyste do zdravého životního stylu zapojili i členy vlastní rodiny, taky ty nejstarší. Především sport a pohyb vám i jim umožňují věnovat se lépe tomu, co vám vyhovuje. Jupiter i Mars pak znemožňují, abyste rychle podléhali nemocím, jako je chřipka. Snad jen v červnu a červenci pozor na stav stehen, mohli byste si přetrhnout svaly, a taky na chodidla. V září a říjnu sport omezte, hrozí zlomeniny, věnujte se spíš jen běhu.

Práce

Ať už se věnujete kreativním povoláním, obchodu nebo průmyslové činnosti, ve všem získáte více úspěšných chvilek, když naleznete odběratele v cizině. Březen vám dá příležitost, jak začít něco znovu a úspěšně, Mars vás podporuje, stejně jako Jupiter. Podnikatelské aktivity vám vyjdou, pokud vše můžete zaručit silou vlastní osobnosti. Během roku všechno potvrzujte přesnou administrativou, kterou ještě nezvládáte tolik dobře. Máte pak šanci se plně realizovat v příštím roce.

Peníze

Neptun a Uran vás ženou do různých šťastných příležitostí, ale máte je sklon spíš nevyužít. Proto si dejte dobrý pozor a snažte se na vše získávat potvrzení, dokumentaci a smlouvy. Čím dál víc postupujete, tím je pravděpodobnější, že získáte dost, ale buďte přející při vydání za rodinu a děti. Především v exportu zboží a díky cestovním kancelářím vyděláte hodně, v červenci díky společníkům a kolegům, jen v září musíte dost zabrat fyzicky, abyste netratili. Vánoce budou štědré.