Lev

Práce

Situace nebude tolik stabilizovaná. Podle všeho to vypadá, že především pracovníci průmyslových a administrativních odvětví budou mít potřebu získávat možnost větší pravidelnosti platů. Jupiter ale říká, že když se aspoň na čas vydáte do zahraničí nebo dál od domova, výsledek bude jistější. Hlavně dovoz produktů, materiálu nebo obchod vynese více peněz. Především květen a červen je určen aktivním pracovníkům managementu firem a podnikatelům. Na konci roku buďte víc doma a kontrolujte účty.

Vztahy

Tento rok prožijete rozporuplně. Chcete na lidi působit jako výjimečné typy, ale nedokážete být příliš citliví vůči kolegům. Budete trochu přehlížet jejich lidské a vztahové potřeby. Od března díky vlivu vládnoucí planety budete vášniví, ale spokojte se se sexem ve stabilním vztahu. V milování se vám bude dařit v dubnu a na přechodu srpna a září, ale i před Vánoci. Budete fungovat více zaměřeni na kariéru, lásku to však zasáhne taky. Neptun touží po změnách a blízkosti s partnery, se kterými si máte ale i co říct, toho není nikdy dost. Hodně partnerů můžete potkat v dopravních prostředcích.

Peníze

Jejich výše na vašem účtě se bude odvozovat od vaší pracovitosti a ctižádostivosti v rámci postavení ve firmě. Podle Saturnu to vypadá, že se sice musíte osobně umět omezovat, ale v červenci a srpnu budete mít výdělky větší. Především při správné spolupráci s úřady. Pokud máte akcie v lesnických a energetických podnicích, zhodnotí se dobře. Měli byste uvažovat o nákupu pozemků, ale ne přes realitní kanceláře. Ke konci roku se dostanete do jisté závislosti na druhých, proto si dejte pozor na kolegy.

Zdraví

Tento rok bude hodně o vyhýbání se virovým onemocněním díky kvalitní hygieně a životnímu stylu. Především v únoru a červenci můžete být oslabení. Kromě funkce oběhové soustavy si kontrolujte, jestli jíte biopotraviny, bude to důležité. Chronické problémy s krví nebo tlakem musíte řešit už v únoru, díky vlivu Marsu a Merkuru se situace brzy vylepší. Na začátku léta varuje Jupiter i Uran před rychlou jízdou autem, budete mít totiž sklon k mikrospánku. Kdybyste si pro ozdravný pobyt na horách nebo u moře zvolili prosinec, bylo by to ideální.