Ryby

Práce

Více z vás bude pracovat v dopravě, logistice i administrativě, taky v exportu a importu zboží. Bude se to týkat komunikačních a IT firem, ale stále častěji taky zajímavých přírodních a potravinářských produktů z hlediska ekologie. Můžete více podnikat, rozumíte dobře svým nápadům. Pro úspěch potřebujete pracovat především o letních prázdninách. Tak v tu dobu oželte dovolenou a poznáte svá lepší manažerská rozhodnutí. Nevěnujte se ale příliš riskantním, fyzicky náročným podnikům. Vždy situaci rychle stabilizujte.

Vztahy

Tento rok se do všeho dostanou otázky přátelství, do vašeho partnerství taky. Hledejte jistotu v přátelství se staršími lidmi, kteří vám dobře poradí. Nezdá se, že byste byli zrození pro stereotypní život, ale dlouhodobá vazba mezi Saturnem a Jupiterem vás možná donutí potvrdit déletrvající fungující vztahy. Březen, červenec a listopad pro to můžou být ideální. V tomto roce jinak nebudete příliš útoční. Spíš se budete snažit potvrzovat si vztahy mezi vámi a blízkými, naučíte se užívat si tance i sexu na pláži.

Peníze

Zdá se, že budete mít šanci pořádně si vydělat, pokud se nebudete bránit spolupráci se staršími přáteli a poradci. Hlavně díky bankovním produktům získáte větší jistotu, především při jednání se zastoupeními zahraničních podniků. Snažte se nakupovat více surovin než přístrojů. Taky něco investovat do nemovitostí a starožitností. Může se vám to nečekaně vyplatit během celého roku, jak říká Slunce, Saturn, ale nakonec i výrazná síla Jupiteru. Budete se cítit bohatší a úspěšnější, když budete aktivní v týmu.

Zdraví

Budete se muset dobře starat o vlastní nervy, především v oblasti nohou. Červen jasně naznačuje, že musíte mít víc v pořádku lymfatický systém. Nechejte si dělat masáže a hlavně zábaly v oblasti celého těla. Wellness salóny vám pomůžou. Pánové tento rok asi budou častěji u dermatologa, nebojte se ale za ním jít, stejně jako dámy. V září půjde o praktickou věc, protože nečistoty ve vodě a na cestách vám mohly ublížit. V říjnu si dejte lepší pozor na stav vašich třísel! Při sportu a posilování neprovádějte zbrklé pohyby.