Lev

Obecně

Budete chtít přetrhat jasné vazby a objevovat dosud nepoznané možnosti, s přáteli můžete klidně odjet pracovat do zahraničí. Touha po nových možnostech vám taky vejde do osobního života. Duben a červen vám můžou umožnit odhalovat skryté síly. Pozor však na oblast rodinného života, kde se přetvařovat nemusíte, ale nikdo se o vás příliš nestará. Je nutné odložit erotické sklony k nevěrám na jindy. Červenec se ponese v duchu zajímavých přátelství, ale na jeho konci pozor na komplikace se zdravím, skrze extrémní sporty a rychlou jízdu autem. V srpnu budete mít tendenci přehánět v práci a zábavě, jen abyste se předvedli. To ale může mít za následek ztrátu soudnosti, udržujte si rozumnost. Druhá půlka roku se ponese v příjemném duchu, který přeruší září. Zde vaše nevyřešené spory začínají ukazovat touhu po pomstě těm, kteří vám nějak ublížili. Uvědomte si, že vztahy k dětem i partnerům to nevyřešilo. Naopak zisky, které až do konce roku můžete podpořit usilovným podnikáním, vám přinesou uspokojení.

Láska

Díky postavení Jupiteru to vypadá, že budete mít štěstí ve vztazích s cizinci a na dálku, zažijete více potěšení, i sexuálního. Tento rok byste měli najít hodně přitažlivých osob. V únoru a květnu to ale vypadá na různé partnerské neshody, musíte slevit ve svých očekáváních ohledně partnera. V červenci můžete všechny zanedbávat, proto se dočkáte opravdu zvláštních reakcí. Říjen a prosinec by ale měl být plný lásky, tolerance a návratů lidí, kteří se rozešli, což bude příznivé.

Zdraví

Díky Slunci to vypadá, že se tento rok větším dokážete problémům vyhnout, máte více štěstí, než neúspěchu. Nebojte se vydávat na běžky nebo cvičit při aerobiku, zima je na vás příliš tuhá a především únor bude dělat problém vašemu krevnímu tlaku, možná i srdci, proto se otužujte. V červenci bude dobré, abyste se se svými známými vydali na dlouhé cesty, pokud je to možné. V listopadu pozor na zranění dolní části těla, hlavně nohou, buďte opatrní při práci i sportu.

Práce

Vsaďte na fungující přátelské vazby a přející kolegy, o hodně si polepšíte především díky vlastním schopnostem. Podle postavení hvězd se zdá, že se práce pro vás konečně stane víc zábavou. Pokud máte tvořivé zaměstnání, nebo jste řemeslníci, půjde vám jednoduše a lépe. Firmy a obchody zakládejte hlavně v druhé půli srpna a na začátku prosince. Jestli pracujete v restauracích, nebo zábavním podniku, hodně vyděláte, luxusní zboží se bude taky prodávat více.

Peníze

Nebojte se investovat s důvěrou, máte předpoklady, aby se vše posunulo dobře. Více peněz byste mohli získat díky vašim stykům ve společnosti, ale především díky vlastním kreativitě a nápadům. Nenakupujte mnoho zboží v květnu a listopadu, jinak buďte velkorysejší než minulý rok. Máte potřebu odškodnit vaší rodinu za zimu, společná dovolená v srpnu se proto vyplatí, na ní nešetřete. Obecně máte štěstí v podnikatelské oblasti, ale začnete vydělávat i jako manažeři a organizátoři aktivit.