Panna

Obecně

Hlavně v lednu jste plní pracovní nápaditosti. Ovšem v únoru nastane díky Jupiteru změna. Následující měsíce se ponesou spíš v konfrontačním duchu a to až do srpna, kdy máte hádky s partnerem nejsilnější, rozum vám však pomůže. Vše má svůj čas, a ani úplatky nemůžete vše skoupit, spoléhejte víc na důvěru a pracovitost! Měsíc duben a počátek května se stane poměrně povedeným přerušením smůly a osud vám ukáže chuť starat se o rodinný život. V září byste měli zůstat v klidu a pokusit se využít trpělivosti rodičů i dětí a nepouštět se na daleké cesty. Jen tak se vyhnete ztrátě citových jistot. Nebude vám chybět zdravý rozum, máte chuť starat se třeba o nábytek a dostatek jídla. Jakkoliv se podzim pro pracovníky obchodu a bank ukáže jako náročný a plný nepříjemných změn, tak v říjnu vám budou hvězdy mezilidským kontaktům přát, můžete si získat pevné vazby. Pro listopad platí hlavní doporučení. Nesnažte se na druhé lidi psychicky tlačit a dosáhnout zisku za každou cenu.

Láska

Venuše vypovídá, že začátek roku může být zajímavý. Leden naznačuje, že se hodně napracujete a taky vaší snahou je upevnit si vztahy v zaměstnání. Jinak jste příliš skromní a vaše emocionální nervozita se taky přenáší na partnera. Především březen a červen bude problematický pro možné rozchody. Pokud chcete rozvinout nový zajímavý vztah, vydejte se v květnu nebo říjnu na hory, potkáte zajímavou osobu. Víc si vás oblíbí vaši rodiče, inspirujte se jejich pevným vztahem.

Zdraví

Přes celý rok neplavte v bazénech příliš často. Dejte si pozor, abyste v březnu nebrali příliš mnoho antibiotik! Mohli by narušit vaši imunitu a funkci střev. Máte zdravotní problémy, protože hodně pracujete a málo odpočíváte. pro posílení organizmu užívejte plody, jako je česnek nebo cibule a minerální látky. Podle všeho se v květnu můžete cítit Šťastní a zdravější, proto často choďte na výlety. Na konci léta a podzim nepřehánějte práci, jak naznačuje Mars, ale naučte se nová jógická cvičení.

Práce

Vaše pracovní schopnosti jsou skrze planety Uran i Jupiter oslabené, připadá vám, že se musíte neustále zacvičovat. Taky se vůli krizi bojíte nezaměstnanosti. V kancelářských profesích a v učitelství vám hrozí problémy, ale podle Saturnu i Marsu se zdá, že budete na podzim úspěšní a dokonce se naučíte lépe vyjadřovat a prezentovat vlastní schopnosti. Proto se především na jaře snažte víc dokazovat, do jaké míry jste odolní jako nesrovnatelní zaměstnanci ve firmách.

Peníze

Jako jedni z mála budete mít v lednu peníze, abyste nakupovali z výhodnou povánoční slevou, zajímavých produktu bude hodně. Víte, že pak musíte pracovat především podřízeně, i když vám zaměstnanecký poměr vyhovuje. V květnu se vydejte na chvíli za hranice, dosáhnete dobrých zisků, při jednáních, nákupu i prodeji. Taky víc vyděláte na schopnosti přesvědčovat, jako pojišťovací agenti nemáte takovou konkurenci. Konto půjde lépe nahoru v prosinci, ale příliš nevydávejte za domácnost.