Váhy

Obecně

Proč byste nemohli zkusit znovu projevit kreativitu jako minulý rok? Pocit štěstí v práci i každodenním životě pokračuje, ale musíte se více vciťovat do druhých. Snažte se ukazovat harmonii pomocí láskyplných vztahů a zájmu o emoce kolegů, kteří vám budou vděční. Období plesové sezóny vás bude vyzývat k návštěvám společenských akcí. V březnu a dubnu pozor na rozpory s podnikavými lidmi a úředníky. Oni sami ustoupí vaší komunikativnosti, nedává smysl se příliš dlouho trápit. Červen přeje vylepšování interiéru uměleckými díly a starožitnostmi. Chuť do práce vám nechybí ani později. Léto, hlavně srpen vám vyhovuje, náladu by vám neměl zkazit ani spor v oblasti nákupu počítačů a automobilů pro firmu. Vyhněte se exotickým jídlům a šetřete v září své zdraví, hlavně zažívání, když máte nepravidelné trávení, odrazí se to i na psychice. V listopadu objevíte chuť sportovat a vyhrávat. Prosinec na Vás může klást zvýšené nároky. Budete trávit více času v zaměstnání a proto je nutné o Vánocích věnovat dostatek možností relaxace s partnerem, nejlépe při sportu a plavání.

Láska

Únor by mohl být plný sexu a radovánek, to ukazuje Venuše. Díky vlastní výmluvnosti získáte hodně zajímavé partnery, možná i ze zahraničí. Tento rok prostě budete mít v citech štěstí. Díky vlivu Jupitera můžete potkávat zajímavé osoby s dobrým postavením, Luna přeje seznamování v divadle. Na podzim využijte větší míru zábav, taky ale víc pomáhejte partnerům s emocemi, nebuďte nevěrní. V listopadu budete pro partnera hodně důležití, užijete si jejich nekonečného zájmu.

Zdraví

Saturn i Uran naznačují, abyste už v únoru začali cvičit pod halou, nebojte se víc plavat a chodit na masáže kostí. Především svaly na krku a kolem beder musí být lépe uvolněny. Pokud jste ve stresu, odráží se to především na vašem vylučování a ledvinách. Proto se naučte vyhýbat nervozitě tím, že se vždy před spaním uvolníte jógou. V červenci si dejte pozor na hlavu a zuby, stejně tak i na stav svých nohou, nedělejte extrémní sporty. Běhání vás začne víc bavit na podzim, což je dobře.

Práce

Venuše se na všechno dívá pozitivně. Jako pekaři, cukráři, recepční a lidé v P. R. agenturách se můžete uplatnit lépe, ale dejte si do pořádku smlouvy a dokumenty. Počítač už ovládáte dobře, nepracujte ale tam, kde vám nevěří a podvádí vás, jak zjistíte. Více štěstí zažijete, když se budete snažit o povolání, spojená s kontaktem s lidmi. Při výuce jazyků pochopíte, že vám chyběla konverzace. Zaměstnání spojené s cestováním vám přinese hodně nových zážitků.

Peníze

Neptun se tváří pozitivně na přátelské vazby a schopnost dělat společníky ve firmách. Snažte se sebe u šéfa zdůraznit. Skrze Saturn sice pro tento rok patříte ke skromným lidem, ale potřebujete větší odměnu, kvůli spokojenosti rodiny. Vaše schopnost získávat z obchodu se zvýší. Nebojte se pracovat na zisku v červenci a srpnu, protože když se ostatní baví, vyděláte při činnosti víc. V listopadu si už můžete koupit i luxusní zboží, po období šetrnosti jste tak rozhazovační.