Vodnář

Obecně

Postavení vládnoucího Uranu vám posiluje Jupiter a zvýhodňuje ho Neptun. Víceméně celý rok tak prožijete v energické pohodě a dobré mysli. Během února a března buďte milostně odvážní a hodně sportujte. Situace v zaměstnání budou plné inovací, zároveň v souladu s rozumným uvažováním. Záleží na vás, čeho využijete a komu z klientů a kolegů dáte příležitost. Aktivujícím článkem můžou být originální nápady, které brzy osloví přátele, co se můžou věnovat jejich realizaci. Začátkem června se vyhněte podpisům důležitých smluv a snažte se vyhnout ekonomickým plánům příliš slibujících byznysmenů. Bohatou fantazii v práci a spoustu příležitostí do partnerství přinese červenec. Ale období od srpna bude náročnější. Duševní nezávislost se bude střídat s pocity omezení, zvlášť díky financím. Neodlákejte své partnery hádkami, právě o ně se v září spíš opřete. Podzim vás zastihne ve větší zbrklosti, než je u vás zvykem. Zkuste se proto soustředit, nebuďte neomalení ani na silnici! Pozitivně využitý pak může být listopad a hlavně krásný a duchovní prosinec.

Láska

Mužům budou ženy více něžnými milenkami, užijí si vaší citlivosti. Potřebujete ale i přítele, nejen milostného partnera. Na začátku roku se asi budete chtít prezentovat více otevřeně, proto si najdete někoho blízkého, nebo ve stávajícím partnerství naberete dominanci. U některých se více rozvinou vztahy do zahraničí, proto nebudete váhat masivně chatovat a dopřávat si rozvoje vazeb. Červenec je měsíc, kdybyste se měli hodně pobavit, v listopadu budete mít hodně sexu.

Zdraví

Máte docela vydařený rok. Neptun i Uran vám přejí ve vylepšování tělesné stavby, hodně plavte a provádějte aerobik. Zdraví bude taky závislé na tom, jak dlouho budete pracovat. Máte totiž sklon v činnosti přehánět, proto by se to mohlo odrazit i na nervech. Vyhýbejte se syntetickým jídlům, častěji přijímejte biopotraviny. V srpnu a září pozor na možný problém s vymknutým kotníkem, dobře se kontrolujte při běhu i zlézání skal. Na podzim proto budete spíš provádět posilování. Spíš se nenechejte operovat.

Práce

Mnoho z vás se vydá do ciziny. Pokud pracujete pro nadnárodní firmu, můžete pak vydělávat víc, než jste čekali, taky se dost v neznámém, ale přátelském prostředí dovzdělat. Naučíte se lépe vést a podporovat tým. Pozitivní Jupiter a Uran to říkají jasně. Budete pracovat kreativně, což vás bude bavit. Pokud jste IT pracovníci nebo odborníci v dopravě, zdravotnictví a v řízení lidí, získáte trochu víc. Větší množství přátel získaných tento rok by vám mělo vydržet i do následujících časů.

Peníze

Auto na leasing a hypotéka na dům je na vašem rozhodnutí. Některým z vás se v únoru a březnu nečekaně zvýší platy, pokud se dokážete pohybovat mezi šéfy a kolegy a mít hodně nápadů, možná to zvýší i vaše sebevědomí. Protože platy u cizích firem a díky exportu jsou vyšší, můžete si více dovolit. V červnu a srpnu nenakupujte cokoliv, obnovte si ale technický park, budete ho potřebovat častěji. Moderní trendy spoření vám vyhovují a přizpůsobujete se jim lépe, než by rodina čekala.