Býk

Práce

Pokud jste se rozhodli být zaměstnáni při správě většího majetku, v bankách nebo ve velkých energetických závodech a rafinériích, udělali jste výborné rozhodnutí. Můžete výrazně pracovat na své kariéře a jistějších výdělcích, než které jste sami chtěli očekávat. Taky můžete lépe nakládat se staršími nemovitostmi a prodejem komodit a surovin. Pro druhé pololetí si klidně zvolte účetní povolání, bude stejně výhodné. Zdá se ale, že někteří z vás na konci roku upadnou do pasivity, proto pozor! Víc se vzdělávejte v cizině!

Vztahy

Přece jenom pozitivní vazba mezi Saturnem a Jupiterem znamená, že jste možná objevili někoho, kdo vám může zůstat na dlouho blízký. Máte smysl pro upevňování stabilních vztahů. Proto se snažte partnera udržet už proto, že je tak vnímavý v sexuální oblasti. Krásný bude především květen, v té době buďte i vy aktivní v lásce a vzájemném přibližování se. V září se určitě vydejte na dovolenou, která by mohla být záležitostí snů, pokud tedy toužíte potkat někoho nového v zahraničí. I Vánoce budou šťastné.

Peníze

Tento rok máte jistotu v příjmech, které vám chodí na účet s velkou pravidelností, hlavně díky zahraniční spolupráci. Je to pro vás lepší, i když jste jako zaměstnanci závislí na odměnách a na změně kurzů valut. Chtěli byste více získávat z nějakého dědictví, ale raději si nechejte poradit od starších poradců v ekonomii, dobře vás navedou. V březnu málo nakupujte věci do domácnosti, Mars vám dělá problémy s autem, stejně jako Venuše s útratami. Máte ale před sebou vidinu růstu, proto jste ochotni se na chvíli omezit.

Zdraví

Tento rok budete postupně silnější a silnější. Pokud máte chronické problémy s kostmi nebo kůží, nová medikace vám pomůže. Především na stehnech a nohách půjde o větší zlepšení. Svěřte se do péče odborníků. Potřebovali byste lázně, nejlépe někdy na podzim, kdy se vše může dobře uzdravit. V září nebo řijnu se vám může zdát, že se díky vašemu aktivnímu postoji věci dále zlepšují. Chraňte si dobře duševní zdraví a příliš nejezděte automobily po zahuštěných silnicích. Využívejte výlety po horách.