Panna

Práce

V lednu budete mít hodně práce, při které se musíte naučit ovládat nové programy na počítači nebo nové techniky při manuální práci. Ale podle všeho budete brzy dělat lukrativnější činnost než doposud, přeje vám Jupiter. Ti z vás, kteří v sobě neobjevili obchodníky, by to měli změnit už v dubnu. Zajímavé výdělky čekejte hlavně na podzim, především v nákupu nemovitostí nebo zboží do domácností. Bankovnictví a administrativa je obor pro vás, přijde k vám dost příležitostí, jak ukázat vlastní schopnosti.

Vztahy

Na začátku roku budete hodně ovlivněni prací a lepším vyděláváním peněz, proto si lásky tolik neužijete. Na přelomu března a dubna se ale díky Venuši dočkáte spokojenosti ve svém stabilním vztahu, který vás naplňuje. Od začátku května do půli srpna byste měli pobývat mezi lidmi. Zažijete zajímavé erotické chvilky, milostný život se vám plně rozvine. Stejně tak i v listopadu budete erotice otevření. Bude se o vás ale pokoušet někdo z vašeho zaměstnání, snažte se využít možnost konečně se v lásce otevřít.

Peníze

Od začátku roku vám bude vynášet zlepšené postavení, které jste si dobyli a budete dobývat po celý rok. Saturn vám dává příležitost, abyste si situaci vylepšovali, ale jednali pomalu a strategicky. V březnu si dejte pozor na podvodníky, kteří se z vás snaží vylákat vyšší peněžní částky na pojištění nebo do podivných spekulací. Dovolenou si kupte na polovinu května. Najdete výhodné možnosti a hodně si užijete. Na podzim nedávejte příliš mnoho peněz partnerovi nebo osobám z vaší rodiny, rychle je utratí.

Zdraví

Už v březnu si budete muset dát velmi dobrý pozor na ochranu nohou a průdušek, především astmatici. Zima nebude mírná, Mars i Jupiter varují. Na začátku jara budete unavení, váš krevní tlak se neukáže jako stálý. Na podzim, kdy míváte nejvíc síly a vitality, byste měli hodně běhat a chodit. Potřebujete zlepšit svou motoriku a lepší zažívání. Při pravidelnosti budete mít štěstí. V prosinci pozor na duševní problémy, které vám způsobí někdo jiný. Omezte se proto hlavně na pobývání doma a méně sledujte zprávy.