Rak

Práce

Vaše situace je zvlášť pro vaši povahu tento rok neustálená. Hodně z vás si vyzkouší práci v kanceláři, budete mnohem víc nuceni spolupracovat s úřady a administrativou. Taky ale na úkor mezilidských vztahů. Zdravotní sestry, obchodníci jistě podlehnou vábení nových zkušeností, ale raději místo neměňte. Nebraňte se zkušenostem starších, především pokud dobře znáte ekonomické poučky. Na cesty se vydávejte v březnu nebo červenci. Budete úspěšnější ve službách a kosmetice, klientela bude solventnější.

Vztahy

Tento rok na ní čas mít nebudete. Neptun spíš přidělává problémy ve vztazích a ostatní planety se taky netváří nijak nadšeně. Musíte si vylepšit především situaci doma, i když často budete chtít navštěvovat příjemné lidi, jinak třeba budete muset žít sami. Březen nebo listopad může být dobrým měsícem na nalézání dobrého vztahu, ale nemusí trvat příliš dlouho. Venuše radí, abyste kvůli vlastním rozmarům nerozbíjeli své stálé vazby, které doposud máte. Naučte se přizpůsobovat a lépe naslouchat.

Peníze

Financí budete potřebovat dost. Zdá se taky, že si je musíte vypracovat a nezískáte je jako dar od partnerů. Objevte předpoklady pro získání a udržení stabilních postů, potom umíte být přející a štědří lidé. Vaše nápady ve službách nebo úřední oblasti budou zajímavé, ale o peníze musí raději žádat vaši zkušení kolegové a přátelé. Měli byste objevovat nové možnosti investic, především v nemovitostech nebo správě majetku a řemeslných dílen. V listopadu můžete využít své dosavadní šetrnosti.

Zdraví

Vaše situace je zvláštní. Dávejte si dobrý pozor na stav vašich kostí, především na nohách a hrudníku. Častější rýmy a katary si musíte ohlídat v zimě i na jaře. Jezte více ovoce a berte vitamín C. V červenci hodně plavte, ale pokud možno v řece nebo moři, v bazénu získáte hodně bacilů a virů. Na podzim budete celkově slabší a vystresovaní, zdravá dieta vám proto pomůže lépe, než čekáte. Zajímejte se více o meditaci, power jógu a jiné posilující a uklidňující cvičení, na vašem organismu to bude hned znát.