Beran

Práce

Konečně máte šanci se plně realizovat v kariéře. Ať už se věnujete kreativním povoláním, obchodu nebo průmyslové činnosti, ve všem získáte úspěšné chvilky. Duben vám dá příležitost, jak začít něco znovu a víc úspěšně. Mars vás podporuje stejně jako Pluto a Slunce. Podnikatelské aktivity vám vyjdou, pokud vše můžete zaručit neúnavnou pílí a pracovitostí. Na konci roku všechno potvrzujte přesnou administrativou, kterou ještě nezvládáte dobře, hlavně faktury a smlouvy kontrolujte stále!

Vztahy

V tomto roce byste měli být méně sebevědomí a přátelští, než minulý rok. Nebudete mít tolik štěstí v lásce, především pánové budou dobývat ženy ze svého okolí spíš schopnostmi a inteligencí. Venuše naznačuje, že v březnu nebo dubnu přijde dobrá příležitost pro lásku. Cizince se snažte získávat hlavně v období srpnových dovolených. Zažijete hodně radosti, vtipných situací i rychlého sexu s náhodnými partnery. Slunce naznačuje, že v prosinci najdete někoho, kdo vás bude víc podporovat.

Peníze

Čím víc rok postupuje, tím víc je pravděpodobné, že máte smysl pro drobnosti v účtech. Saturn vás vede do administrativní činnosti, ale máte sklon využívat blízké, proto si dejte dobrý pozor a snažte se zisk stabilizovat. Především v exportu průmyslového zboží a skrze spolupráci se státním sektorem vyděláte, v květnu díky společníkům a kolegům. Jen v říjnu musíte dost zabrat, abyste netratili. Pluto má pevný vliv, který bohatství později potvrzuje. Máte proto náladu na luxusní nákupy, ale taky šetřte.

Zdraví

Především sport vám umožňuje věnovat se tomu, co vám přináší výhody a zisk. Minulý rok jste se naučili hodně pohybu a optimistické náladě, ale tento se asi budete potýkat s chronickými problémy způsobenými workoholismem. Saturn vám naznačuje, abyste dodržovali pracovní dobu a uměli odpočívat. V červnu a červenci pozor na stav krční oblasti, mohli byste si natáhnout svaly. A taky si chraňte hlavu. V září sport omezte, hrozí vám zlomeniny kostí. Věnujte se hlavně joggingu a pomalému posilování.