Rak

Obecně

Nezapomínejte na to, že dobré pracovní podmínky se neměří vzdáleností. Záleží na vás, jak využijete své schopnosti. Únor vás povede na dlouhé cesty, nebo aspoň s myšlenkami, pohybující se v příznivém očekávání. Tyto potřeby nahradí v březnu touha po lásce a vášnivých nocích s partnerem. To potvrdí i jarní měsíce duben a květen. Současný rodinný vztah ale skrze Pluto nemusí nové milostné eskapády vydržet. Letní měsíce ve vás znovu vzbudí pracovní horečku, plní ideálů a chuti po nových ziscích se můžete vydat do nových obchodů. Neměli byste však zapomínat na dostatek relaxace. Září přinese počátek zdravotních komplikací, které budete zvládat v případě, že jste si vybudovali fungující vazby ve vztazích k příbuzným. Nepřepínejte se hlavně při řízení automobilů. Vliv bude kulminovat v říjnu, v pozitivním listopadu již budou vlivy příznivé a planety vám přinesou více radosti a dobrou náladu, takže se na to opravdu těšte na přepočítávání úspěchů na konci roku.

Láska

V tomto roce budete silněji závislí na partnerovi, ale z pozitivního pohledu. Budete dokonce přitažliví pro vaše nadřízené a klienty, především cizince, kteří o vás mají sexuální představy. Proto si dejte pozor na vyzývavost v oblečení. V Červenci si můžete u vody vybírat milence nebo partnerky podle vašeho vkusu, ale díky Venuši budete raději, pokud se probere z pasivity milovaný partner. Před Vánoci můžete zažít velký uragán vášní, které vás dokážou sexuálně uspokojit.

Zdraví

Chronické problémy se žaludkem a zažíváním je třeba řešit brzy, leden vám přinese nejistotu. Na začátku roku taky budete trpět problémy s kostmi, musíte chodit na masáže či akupunkturu. Ani bez aktivního sportování i v cizině dlouho nevydržíte. Hlavně v létě budete svěžejší, pravidelně choďte plavat nebo do sauny. Na podzim se taky můžete jednoduše zranit při nakládání s nábytkem ve vašem domově. Problémy s plicními výběžky řešte preparáty, postupně jste celkově zdravější.

Práce

Pokud pracujete v kontaktních povoláních, jako je prodej, hotelnictví a restaurátorství, musíte si dát pozor na nepříjemné chování a nálady. Zdá se, že byste ve své práci mohli vyniknout, budete se však muset naučit lépe jednat s lidmi. Především na konci dubna to bude složité. Štěstí naopak budete mít celý rok díky znalostí jazyků, jak říká Jupiter. Hodně získáte, pokud jich umíte víc, nebojte se prezentovat především v létě a listopadu. Díky tomu zažijete radost, i postup.

Peníze

Umíte si díky Uranu najít dobré partnery pro podnikání, i vaši blízcí vám nejspíš pomůžou. Tento rok budete mít nejistou stabilitu, dejte si proto pozor, jak s penězi nakládáte, hrozí vám ale drobné krádeže, peněženku mějte dobře uschovanou. Nebojte se o ekonomice jednat s odborníky, především v bankách, díky poradcům, protože vám to přinese hodně, jak ještě na jaře nečekáte. Především na podzim si peníze dokážete užívat, ale Pluto je striktně proti nesmyslnému utrácení.